Servicekontrakt – den bedste forsikring mod driftstop

Produktionsstop kan ikke forhindres, men det kan forebygges, så din virksomhed bliver mere driftssikker. ​IP Maskiners servicekontrakt bygger på ideen, om at du skal se så lidt til os som muligt. ​

IP Maskiner tror nemlig på, at du er bedst til det, du og din virksomhed producer, mens vi har den bedste og mest opdaterede viden inden for værktøjsmaskinservice.

Der stilles enorme krav til en moderne produktionsvirksomhed og den teknologiske udvikling forsætter i et rasende tempo. Udviklingen skaber et konkret behov for specialiseret viden om de enkelte maskiner.

Det koster at holde sig ajour og udvikle sig i takt med fremtiden. – tid er som oftest en mangelvare!

Men med en servicekontrakt hos IP Maskiner får du servicetjek til en fast lav pris.​

​Få større overskud med en servicekontrakt

Hurtig hjælp er vigtig

​Hurtig hjælp er vigtigt og det eneste, der tæller i en kritisk situation. Det forpligter.

IP Maskiner lever af sin viden om maskiner og derfor er alle IP Maskiners, teknikere kontinuerligt under uddannelse, for at kunne garantere kunderne den nyeste viden på vore egne agenturer, men også for at opnå en ekspertise på de fleste andre fabrikater.

Invester i fremtiden

​En kontrakt på service skal ses som en investering i fremtiden. Ved at tegne en servicekontrakt opnår din virksomhed fordele som ellers kan være dyrt købte. Du opnår driftssikkerhed, rabat på reservedele, og forlængelse af maskinens levetid.

Hos IP Maskiner tror vi på, at en servicekontrakt er sund økonomi med store besparelser, i form af færre nedbrud og stabil drift.

Kontakt os og hør mere

​Vores servicechef Gert Jensen har mere end 20 års erfaring med maskiner, opsætning, nedtagning, relationer og service. ​

Du kan kontakte vores servicechef Gert Jensen på tlf. +45 40 37 10 16.