Som én af landets største og mest anerkendte stålgrossister, er det nødvendigt for Lemvigh-Müller i Randers, at kunne tilbyde kunderne de bedste produktions resultater til konkurrencedygtige  priser. Derfor bestræber Lemvigh-Müller-Randers sig naturligvis altid på, at have de skarpeste produktionsfaciliteter og en maskinpark fyldt med innovativ teknologi og effektive maskiner.

 

Det fuldautomatiske savaanlæg Katana K115 fra FICEP har et par innovative tilføjelser – bl.a. kan den skære i +60°/-60°  smig. Denne fleksibilitet blandet med FICEPs innovative skæreklinger, giver både øget frihed i produktionen samt længere levetid på maskinens reservedele. Derudover er denne Katana K115 udstyret med magnetisk offloading-system og en banebrydende simpel programmering. Alt sammen leder op til effektivisering af tiden pr. emne, mindre slitage på maskinen og knivskarpe produktionsresultater.

 

“Med denne nye Katana har vi kunnet effektivisere selve produktionsprocessen af vores metalbjælker, da det hele fungerer fuldautomatisk. Derudover håndterer vi nu de store bjælker markant hurtigere og nemmere end tidligere, hvilket også giver os en gevinst i arbejdsmiljøet”

 

– Arne Jeppesen, driftschef hos Lemvigh-Müller, Randers