Hos DS Stålkonstruktion har de 3 gennemgående værdier for alle deres projekter – de er fleksible, de kan levere og de holder, hvad de lover. Disse 3 værdier kan IP Maskiner bakke 100% op omkring, og derfor har DS valgt IP Maskiner og FICEP til fast leverandør af al produktionsmaskineri indenfor stålbjælker og plader siden 2005.

Til bearbejdningen af stålbjælker har DS adskillige produktionsmaskiner fra italienske FICEP, som altid ligger forrest i feltet indenfor maskiner til behandlingen af især stålbjælker og -profiler. DS har blandt andet:

 # 3 stk. bore/saveanlæg til bjælker

# 2 stk. bore/skæreanlæg til plader

Senest har DS også erhvervet sig et bore/skæreanlæg til flade- og vinkeljern. På den måde er FICEP en stor del af hverdagen på produktionsplan hos DS Stålkonstruktion.

Med denne kombination af maskiner fra FICEP kan DS virkeligt sætte skub i effektivitet omkring produktionen – med enormt nem emnehåndtering, uhørt hurtig savning og skæring af bjælker samt markedets hurtigste boringer, kan FICEP-maskinerne dermed sætte standarden for stålproduktion i storskala.