Boschert logo
Gizelis boschert gizelis logo

Tyske Boschert leverer innovative kvalitets maskiner. Deres kontinuerlige udvikling af nye ideer og pragmatiske værdier, har gjort Boschert til en global leverandør. Virksomheden har et globalt udsyn og leverer en konstant høj kvalitet, som forsyner markedet med innovative maskiner, der absolut fortjener prædikatet “Made in Germany”.

Boschert drives af ildsjæle der brænder for deres produkter der er 100 % designet og fremstillet i Schwarzwald. Hos Boschert er sammenhængen mellem pris og kvalitet af afgørende parameter, og derfor er denne virksomhed markedsledende på netop dette punkt.

Gizelis er en virksomhed med stolte græske aner og hovedkontor i Athen. En familieejet virksomhed med 70 højtdedikerede ansatte, som udelukkende fokuserer på at levere markedets mest effektive, robuste og prisvenlige kantpressere og hjørneklippere.

Gizelis har med sit fokus på teknologi og innovation formået at holde sig i føresædet, og leverer den nyeste styringsteknologi med højt præsterende værktøjer. Derudover kan Gizelis Robotics designe og integrere robotarme til både driften af maskiner eller lagerarbejde.

Find den rigtige produktionsmaskine til netop jeres behov.